Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

HANNELESTA SANOTTUA

 

 

Olen tuntenut Hannelen vasta joitakin vuosia,

mutta jo sinä aikana olen tullut vakuuttuneeksi siitä,

että hän on toiminnan ihminen!

Päättäväinen, aikaansaava ja asioihin tarttuva!

Ihmisen äänellä!

 

                                                                                                             *********

Hansu valtuustoon!

Kimi,  Eevi & Co

 

 

 

                                                                                                              ********

Opin tuntemaan Hannelen työn kautta. Työtoveruudesta kehittyi lämmin ystävyys, joka on kestänyt jo yli 20 vuotta. Tunnen Hannelen hyvin. Hän on tarmokas, asioihin paneutuva ja niitä eteenpäin vievä, rohkea ja kantaaottava johtaja, joka on tottunut tekemään vaikeitakin päätöksiä. Turussa pitkään asuneena ja työuransa tehneenä häntä aidosti kiinnostaa kehittää Turkua ja kaikkien turkulaisten hyvinvointia. Hannelesta saamme työtä pelkäämättömän ja työhön sitoutuvan kunnanvaltuutetun.

Erja Vihervaara,

rehtori emerita, opetusneuvos

 

                                                                                                                ********

 

 

 

Rehtorikollega Kirsti Savikko kirjoittaa:

 

 

 

Hannele henkevä keskustelija!

Aulis  auttaja!

Nopea toimimaan!

Nöyrä elämän edessä!

Eloisa emäntä!

Lady isolla L:llä!

Erinomainen ehdokas!

                                                                                                                 ********

Hannele on minulle tuttu monesta yhteydestä. Olemme kollegoja. Lisäksi toimimme Lounais-Suomen Rehtorit ry:ssä, jonka puheenjohtajana Hannele oli pitkään. Olen myös Hannelen entisen oppilaan äiti.

Hannele on tarmokas ja suurisydäminen nainen. Halu, kyky ja tahto tehdä hyvää jokaisen hyväksi on ominaista Hannelelle. Huumorilla on osansa Hannelen toiminnassa, ketään ei loukata, ketään ei unohdeta.

Tuulia Suominen,

apulaisrehtori, Hannelen oppilaan äiti

                                                                                                                 *******

Hannele on innovatiivinen henkilö, joka saa ihmisistä irti heidän parhaan osaamisensa.  Hän on hyvä innostamaan muita ja visioimaan tulevaa.  Hannelella on kokemusta, tahtoa ja taitoa viedä asioita eteenpäin yhdessä kaikkia kuunnellen.

Sanna Illi ja Mirja Ylenius-Lehtonen,

erityisluokanopettajia

                                                                                                                   ******

Yhteisen työuramme aikana olen oppinut tuntemaan Hannelen erityisistä lapsista huolehtivana lämpimänä "leijonaemona", joita tarvitaan!

Hanna Suhonen - Polvi,

lastenneurologi, ylilääkäri 

                                                                                                                   ******

 

Hannele on viisas ja suurisydäminen moniosaaja. Hän kuuntelee ihmisiä. Tarttuessaan toimeen hän tekee aina parhaansa, toimii rohkeasti ja ottaa kunnolla selvää asioista.

Johanna Erkkilä,

rehtori

                                                                                                                     ****** 

                                   

 Muistan Hannelen  innovatiivisena, määrätietoisena ja erittäin aikaansaavana yhteisön kehittäjänä ja esimiehenä.

Timo Laitakari,

erityisluokanopettaja 

 

Etsitkö vielä kuntavaaliehdokastasi Turussa? 
Voin siinä tapauksessa suositella sinulle – puoluetaustasta riippumatta – äitiäni Hannelea.

Hän on ehdolla ensimmäistä kertaa ja tarjoaa turkulaisten käyttöön vuosikymmenten kokemuksen koulumaailmasta, josta hän eläköityi hiljattain.

Kun annat äänesi hänelle, et ole valitsemassa osa-aikaista päätöksentekijää itsellesi, vaan suurisydämisen ihmisen, joka tulee tekemään duunia täyspäiväisesti rohkeallla asenteella.

Hannele on aina ollut leijonaemona heikoimpien puolella ja tehnyt hyvin merkittävän elämäntyön erityislasten- ja nuorten parissa. Mutta mikään kukkahattutäti hän ei ole, sillä hänellä on vahvasti kokemusta taloudenpidosta koulumaailman johtotehtävistä ja toisaalta hänen lähipiirissään on runsaasti yrittäjiä, allekirjoittanut mukaanlukien.

Hannele tulee tekemään päätöksiä vahvalla tahdolla, mutta Ihmisen Äänellä.

Älä hukkaa oikeuttasi parempaan Turkuun näissä kuntavaaleissa, äänestä Hannelea - 275.

Olli, Hannelen esikoinen

                                                                                                                   ******

Itse en lähde oppilaitteni toistuvista pyynnöistä huolimatta kunnallispolitiikkaan, mutta onneksi ehdolla on lasten puolustajana elämäntyönsä tehnyt vahva ehdokas (jonka jalanjälkiä itsekin seurailen) - nimittäin oma äitini Hannele!

Teemu, Hannelen kuopus

 

                                                                                                                                               

                              

 

*****

On ainakin yksi asia, josta 40 avioliittovuoden aikana ei ole ollut riitaa. Se on ollut näkemys politiikasta, joten minulle olikin helppoa lähteä mukaan tähän Hannelen kuntavaaliehdokasprojektiin.  

Olen seurannut sivusta Hannelen uraa koulun johtajana kaikki nämä vuodet. Koulu oli pienehkö hänen aloittaessaan rehtorina. Vuosien mittaan koulu paisui henkilöstöltään lähes suuryrityksen kokoiseksi. Minulla oli usein tunne, että perheessämme oli kolmaskin lapsi, Luolavuoren koulu. Oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnin edistäminen oli Hannelelle sydämen asia.

Hannelen tarmokkuuden tuntien olen varma, että Hannele on oikea henkilö ajamaan tärkeitä, meille kaikille turkulaisille hyväksi olevia asioita. Vuosien marinoima kokemus Turun opetustoimesta on tietenkin Hannelen suurin vahvuus. Voin taata, että tuuliviiriä Hannelesta on vaikea tehdä!

Pertti, aviopuoliso 

                                                                                                                    ******

                                                                Suomen Turku 19.2.2017

Hannele- Ihmisen äänellä!

 

Tänä aamuna avasin Turun Sanomat ja ”Ikäkäsitys heitti häränpyllyä” artikkelin kohdalla ajattelin sinua ja kuntavaaliehdokkuuttasi. Emeritusprofessori Simo Koskisen, 76, mukaan vanhakantaista ikäajattelua on mullistanut yksi kokonaan uusi elämänvaihe: kolmas ikä. Se on eläkkeelle jäämisen ja varsinaisen vanhuuden väliin sijoittuva, noin 25 – 30 vuoden aika. Se ei ole mikään pieni asia, vaan kaikkia yhteiskunnan alueita ja sen kulttuuria muuttava aisa. Koskinen käyttää sellaisia käsitteitä kuin rohkea, positiivinen vanheneminen ja persoonallinen, kokemuksellinen ikä.

Olemme tunteneet kymmeniä vuosia työelämässä ja erilaisten harrastusten parissa. Arvot ovat olleet kohdillaan ja harrastuksissa on aina ollut kysymys ihmisten auttamista ja tukemisesta. Politiikasta sinänsä ei aina ole keskusteltu, mutta opetustointa koskevia päätöksiä olemme usein arvioineet yhdessä voimaannuttavissa kollegojen tapaamisissa.

Pidit eläkkeelle jäämisesi jälkeen ns. välivuoden, kuten nuorillakin on tapana perusopintojen päätyttyä. Viime vuonna ilmoitit, että sinua on pyydetty kuntavaaliehdokkaaksi ja kokosit itsellesi tiimin vaalityötä suunnittelemaan ja toteuttamaan. Tähän ryhmään pääsin mukaan ja iloitsen siitä yhteisöllisyydestä, mikä on syntynyt ja miten ideat toteutetaan rohkeasti ja positiivisessa hengessä.

Työsi Luolavuoren koulun ja erityiskoulun rehtorina oppilaiden, opettajien ja avustajien esimiehenä on antanut sinulle tietoa ja taitoa päätöksenteossa ja inhimillisen, ihmistä arvostavan työyhteisön luomisessa. Koulurakentaminen ei myöskään ole sinulle vierasta, siitä upea Luolavuoren koulurakennus muistuttaa. Varmasti sait laittaa likoon kaikki neuvottelutaitosi Turun kaupungin päättäjien ja rakentajien kanssa lukuisten rakennusprojektien aikana.

Ihmisen äänellä – tunnuksesi sisältää tuota rohkeutta, persoonallisuutta, positiivisuutta ja kokemuksellisuutta. Uskallat rohkeasti tarttua asioihin ja persoonallisella otteella viedä niitä päätöksentekoon. Sanomattakin on selvää, ettei valtuutettu yksin voi toimia, mutta tässä kokemuksesi tiimityöläisenä varmasti auttaa. Puolueella on oma linjansa sekä ideologiansa ja niiden puitteissa toimitaan. Mutta tiedän, että olet valmis kuuntelemaan kuntalaisen, ihmisen ääntä. Sinua on helppo lähestyä ja saada kysymyksiin vastauksia.

Nuoret vanhemmat ja nuoret opettajat ovat pitäneet sinut tietoisena heidän toiveistaan elinympäristönsä hyvästä hoitamisesta. Myös elinikäinen oppiminen on hieno asia, jota kannatat.  Kolmannessa iässä tulee pitää itsensä vireänä ja antaa aivoille haastetta. Turkulaisten asioiden hoitaminen on juuri tällainen haaste! Rohkeasti eteenpäin Ihmisen äänellä, Hannele!

Marja-Leena Knuutinen,

apulaisrehtori, emerita

                                                                                                              ******

 

*****

Ei yksin vaan yhdessä syntyy meille kaikille Hyvä Turku