Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HANNELE MUSTONEN 

 

 Turussa Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaana 2017.

Teemani ovat: 

  • Vahvaa tahtoa ja uutta toivoa turkulaiseen elämänmenoon
  • Valinnanvapaus ja yksilölliset polut koulutukseen, työhön ja vapaa-aikaan


Vuosien marinoima kokemukseni Turun opetustoimesta on vahvuuteni. Työsuojeluasiat ja henkilökunnan työhyvinvointi olivat monesti työpäivien agendalla.

 Laadukas perusopetus ja lukiokoulutus taataan pätevillä, (työ)hyvinvoivilla opettajilla, kohtuukokoisilla ryhmillä ja opettajien täydennyskoulutuksella sekä riittävillä OPS:n toteuttamiseen tarvittavilla resursseilla. 
Perusopetuksessa hyödynnettävä keskitetynpalvelun koulujen erityisosaaminen ja hillittävä inkluusiovauhtia, koska resursseja sen oikeaoppiseen toteuttamiseen ei vielä ole. 
On huolehdittava erikoisluokka- ja erityistehtävän saaneiden koulujen ja lukioiden toiminnasta.
 Koulut ovat lasten ja aikuisten työpaikkoja ja jokaisella on oikeus työskennellä puhtaista tiloissa. 
Yhdeksän kosteus/homemuuttoa läpivieneenä, ovat minulle myös koulujen korjaus-ja rakennushankkeet tuttuja. Puhtaat koulutilat ovat laadukkaan opetuksen peruspilareita!

 Vahvaa huomiotani saavat myös, nyt jo aikuistuneet entiset oppilaani. He tarvitsevat todellisen esteettömän ja ihmisarvoisen elämän ja kohtelun koulutus/harrastus/ työ- ja asumisasioissaan. Pysyvät asumispalvelut toteutukoot myös vammaisille . "Oma Koti Kullan Kallis" -seinätaulu oikeutetusti jokaiselle.
 Vanhuksia ei saa integroida yksinäisyyteen! Kolmannelle sektorille on riitettävä toiminta-avustusta myös kaupungin kassasta ! Ketään ei saa jättää yksin ja jokainen on arvokas.

 Yhteisellä yrittäjyydellä luomme koulutusta, työpaikkoja ja hyvinvointia ja luotsaamme upean kotikaupunkimme kansainväliseksi Kasvun paikaksi!

Työnimuun ja tekemisen meininkiin tunnen omaavani edelleen voimavaroja. Olen valmis käyttämään niitä kokopäivätoimisesti kotikaupunkini Turun ja turkulaisten asioiden ajamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Entisenä turkulaisena virkamiehenä ja päätöksentekijänä olen myös hyvin perillä kunnallisesta päätöksentekokulttuurista.

 

Turkulaiseen päätöksentekoon toisin:

  • kokemusta vankasta tiimityöstä ja vastuunottamisesta
  • kokemusta ihmisen kuuntelemisesta ja positiivisten polkujen luomisesta
  • kokemusta rohkeasta asioihin paneutumisesta ja niiden eteenpäinviemisestä 
  • arjen asiantuntijuutta ja luovuutta
  • aikaani kokopäiväisesti.Ei yksin vaan yhdessä syntyy meille kaikille Hyvä Turku